Укр
Каталог
Графік роботи:

Будні: 9:00–20:00

Сб-Нд: 9:00–20:00

Додайте товари до списку бажань
0

Ковдра Aloe Vera зимова 140x210 IDEIA 8-13464

Артикул 8-13464
Немає в наявності
Опис

Ковдра Aloe Vera – витончений постільний текстиль, що забезпечує комфорт зимової ночі. Це міцний і красивий виріб. Він має приємний білий колір. Стійкий до впливу часу. Не втрачає своєї білизни в процесі догляду.

Особливістю колекції постільної білизни Aloe Vera є просочення тканини цілющим екстрактом. Тканина ковдри Aloe Vera не просто приємна на вигляд і на дотик. Вона надає омолоджуючий ефект на шкіру сплячої людини. Покращує обмінні процеси шкіри – насичення необхідними речовинами, еластичність, регенерація. Позитивно впливає на імунну та нервову системи людини, яка регулярно вкривається ковдрою Aloe Vera.

Ковдра Aloe Vera виконана з сучасних, міцних і естетичних матеріалів. Чохол шиється з мікрофібри. Як наповнювач використовується силіконізоване поліефірне волокно.
Властивості мікрофібри:

  • міцність
  • естетичність
  • гіпоалергенність
  • антибактеріальність
  • гігроскопічність
  • повітропроникність

Дві найважливіші властивості цього матеріалу:

  • відсутність візуальних і тактильних відмінностей від натуральних аналогів;
  • приваблива ціна.

Силіконізоване поліефірне волокно є відмінним замінником натуральних наповнювачів. Воно м`яке, тепле, повітряне, чудово тримає форму, не вбирає запахи й вологу. Цей наповнювач не здатний викликати алергічну реакцію і в ньому не може утворитися хвороботворна живність.
Всі ковдри Aloe Vera якісно пошиті. Вони не просто забезпечать тепло і комфорт зимової ночі, а й здатні виступати як прикраса спальної кімнати.
Ковдру Aloe Vera можна прати в машинці-автоматі. Вона добре очищається від різних забруднень і швидко сохне в природних умовах. Тканина ковдри не мнеться, не втрачає свою первісну красу і забарвлення.

Переваги:
Краса і тепло зимової ночі. Ковдра Aloe Vera зігріє в будь-який холодну пору року. Вона відрізняється вишуканим зовнішнім виглядом і здатна прикрасити спальню, виконану в будь-якому стилі. Вона приємна на дотик. М`яка тканина і наповнювач створять відчуття тепла і легкості. Ковдра Aloe Vera – ковдра, з якою не захочеться розлучатися вранці.

Практичність і простота догляду. Вся колекція Aloe Vera відрізняється міцністю і невисокими вимогами до догляду. Наповнювач не вбирає вологу, піт, запахи й бруд. Тканина верху не мнеться і не втрачає свій первісний відтінок. Виріб можна прати в машинці-автоматі та сушити в природних умовах.

Користь для здоров`я. Ковдри колекції Aloe Vera, це ідеальне поєднання краси, комфорту, користі для здоров`я. Екстракт Алое Вера здійснює позитивний вплив на організм. Обдаровує власника ковдри повноцінним відпочинком. Наповнює силою і здоров`ям його шкіру.

Безпека і якість використовуваних при пошитті ковдри матеріалів підтверджені сертифікатом європейського рівня – OEKO-TEX® STANDARD 100.

Доставка

 Укрпошта

Самовивіз 

 Укрпошта

Кур'єром 

 

 

 

 Нова Пошта

Самовивіз

 Нова Пошта

Кур'єром 

Детальніше про умови доставки можна дізнатися тут.

Оплата
  • Оплата на пошті при отриманні.
  • Онлайн-оплата LiqPay.
  • Оплата частинами monobank
  • Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.

Детальніше щодо способів оплати можна прочитати тут.

Спальний розмір
925 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Характеристики
Спальний розмір Полуторний
Розмір 140х210 см
Декорування Однотонні моделі
Наповнювач Антиалергійне 100% силіконізоване поліефірне волокно (полотно)
Колір Білий
Щільність 300 г/м²
Сезон Осінь/Зима/Весна
Матеріал чохла Мікрофібра з просоченням Алое Вера
Країна виробник Україна
Виробник IDEIA
Особливості Антиалергенна, Гіпоалергенна, Стьобана
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Поширити у соцмережах
Вгору