Укр
Каталог
Графік роботи:

Будні: 9:00–20:00

Сб-Нд: 9:00–20:00

Додайте товари до списку бажань
0

Ковдра літня євро 200х220 см ALOE VERA IDEIA 8-13012

Артикул 8-13012
Немає в наявності
Опис

Літня ковдра Aloe Vera створює умови для комфортного сну теплої весняної або осінньої ночі. Нею буде комфортно укритися холодним літом. Вона відмінно підійде для регіонів, де денне літнє тепло часто змінюються нічною прохолодою.

Літня ковдра Aloe Vera – це красивий постільний текстиль, приємний на вигляд і на дотик. Це легкий виріб білого кольору. Сталий до впливу часу і засобів для чищення. Її можна прати в машинці-автомат. Колір ковдри не змінюється з часом та в процесі догляду.

Головна особливість виробів, що входять в колекцію, є просочення тканини екстрактом Aloe Vera. Завдяки якій, ковдра чинить оздоровчий ефект на шкіру. Омолоджує її. Підживлює її красу і свіжість. Підвищує еластичність і регенеративні можливості.

Ковдра виконана з якісних і недорогих матеріалів – аналогів натуральних тканин і наповнювачів. В ролі наповнювача використовується силіконізоване поліефірне волокно. Що забезпечує виробу:

  • міцність;
  • комфорт;
  • естетику;
  • простоту догляду.

Використання сучасних аналогів натуральних тканин і наповнювачів забезпечує антибактеріальні та антиалергенні властивості ковдри.
Мікрофібра, з якої шиється верх ковдри на вигляд і дотик не відрізняється від натуральних тканин. Це дихаючий, гіпоалергенний матеріал. Поліефірне волокно – м`яке, тепле, повітряне, відмінно тримає форму і не вбирає запахи та вологу.
Літні ковдри Aloe Vera якісно пошиті, їх можна прати в машинці-автомат. Вони добре очищаються від більшості видів забруднень. Швидко сохнуть при природній сушці. Чохол ковдри не зминається. Наповнювач не збивається в грудку і не втрачає своїх функціональних якостей.

Переваги:
Доступність і практичність. Ковдра Aloe Vera відрізняється невисокою ціною покупки та невеликими вимогами до догляду. Можна прати в сучасних пральнях, виріб швидко сохне в природних умовах.

Естетика і комфорт. Вся колекція Aloe Vera – ідеальне рішення для комфортного сну в нежарку, але і не холодну, пору року. Тоненька, вона відрізняється вишуканим зовнішнім виглядом. Приємна на дотик. Легка. Виконана з дихаючих матеріалів, а значить, під ковдрою не буде жарко.

Користь для здоров`я. Ковдри колекції Aloe Vera не просто безпечні, а корисні для здоров`я. Просочення тканини екстрактом Алое Вера забезпечує комплекс позитивних впливів на організм. Наповнює силою і здоров`ям шкіру сплячої людини. Позитивно впливає на нервову й імунну системи.

Якість виробів підтверджена сертифікатом європейського рівня – OEKO-TEX® STANDARD 100.

Доставка

 Укрпошта

Самовивіз 

 Укрпошта

Кур'єром 

 

 

 

 Нова Пошта

Самовивіз

 Нова Пошта

Кур'єром 

Детальніше про умови доставки можна дізнатися тут.

Оплата
  • Оплата на пошті при отриманні.
  • Онлайн-оплата LiqPay.
  • Оплата частинами monobank
  • Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.

Детальніше щодо способів оплати можна прочитати тут.

Спальний розмір
1 065 грн
1 470 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Характеристики
Спальний розмір Євро
Розмір 200x220 см
Декорування Однотонні моделі
Наповнювач Антиалергійне 100% силіконізоване поліефірне волокно (полотно)
Колір Білий
Щільність 150 г/м²
Сезон Літо
Матеріал чохла Мікрофібра з просоченням Алое Вера
Країна виробник Україна
Виробник IDEIA
Особливості Антиалергенна, Гіпоалергенна, Стьобана
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Поширити у соцмережах
Вгору