Укр
Каталог
Графік роботи:

Будні: 9:00–20:00

Сб-Нд: 9:00–20:00

Додайте товари до списку бажань
0

Ковдра всесезонна Comfort біла 175х210 IDEIA 8-34650*001

Артикул 8-34650*001
В наявності
Опис

Ковдра Nordic Comfort з вистебом у формі зигзагу – якісний текстильний виріб, що оптимально поєднує привабливу ціну та функціональність. Всесезонна ковдра, комфортна на різні пори року. В міру тепла, охайно пошита, красива на вигляд. Це саме той варіант, коли якість виробів відмінна, а ціна цілком доступна. Така ковдра гарантує комфортний сон. Представлена великою розмірною сіткою, що дозволяє обрати модель для всієї родини.

Всесезонна ковдра Nordic Comfort – оригінальна розробка української фабрики «Текстиль – 2000» і торгової марки IDEIA. Пошита з сучасних матеріалів, що дихають. Буде легкою (це супер сила сучасних наповнювачів) і теплою. Така ковдра не відноситься до особливо теплих, але водночас комфортна при нормальному опаленні в оселі. Вона буде підтримувати оптимальну температуру тіла людини. Є практичною у догляді. Її можна прати в сучасних пральних машинках. Ковдра м’яка, добре входить у пральну машину, не обважнює барабан.

Всесезонна ковдра  Nordic Comfort відрізняється зносостійкістю, а при правильному догляді служитиме не один рік. Верх пошитий зі штучної тканини мікрофібри. Це приємний на дотик, ніжний і одночасно міцний матеріал, що максимально імітує натуральну бавовну. Наповнювач ковдри Nordic Comfort - поліефірне волокно, оброблене силіконом. Щільність наповнювача – 300 г/м2. Типова щільність для всесезонної / зимової ковдри. Забезпечує тепло, комфорт і затишок взимку, ранньою весною та пізньою осінню.

Ковдра Nordic Comfort якісно і густо прошита наскрізним способом. Наповнювач надійно закріплено всередині. Він міститься рівномірно по всі площі полотна. Відсутні прогалини. Декоративний вистіб на ній виконано у вигляді зигзагу. Подібне нетрадиційне рішення додає виробам естетики.

Переваги:

Бюджетність. Ковдра Nordic Comfort вигідно відрізняється від аналогічних товарів з інших колекцій своєю ціною. Бюджетна колекція робить якісний текстиль – доступним. Сучасні матеріали й обладнання, на якому вона шиється, дозволили фабриці створити якісні вироби за цілком прийнятною ціною.

Простота догляду. Матеріали, використані при виробництві ковдри, відрізняються міцністю і стійкістю до зовнішніх впливів. Виріб можна прати в машинці-автоматі. Тканина верху не зминається, легко очищається від можливих забруднень, швидко сохне. Наповнювач не вбирає вологу, не втрачає свій обсяг, не збивається в грудку.

Безпека для здоров`я. І чохол, і наповнювач – матеріали, що не викликають алергій, подразнень, які не є місцем існування шкідливих мікроорганізмів. Ковдри колекції, це ідеальне рішення для бюджетних покупок, безпека і якість якого підтверджена сертифікатом європейського рівня – OEKO-TEX® STANDARD 100.

Доставка

 Укрпошта

Самовивіз 

 Укрпошта

Кур'єром 

 

 

 

 Нова Пошта

Самовивіз

 Нова Пошта

Кур'єром 

Детальніше про умови доставки можна дізнатися тут.

Оплата
  • Оплата на пошті при отриманні.
  • Онлайн-оплата LiqPay.
  • Оплата частинами monobank
  • Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.

Детальніше щодо способів оплати можна прочитати тут.

965 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Спальний розмір Двоспальний
Розмір 175х210 см
Декорування Однотонні моделі
Наповнювач Антиалергійне 100% силіконізоване поліефірне волокно (полотно)
Колір Білий
Щільність 300 г/м²
Сезон Всесезонна
Матеріал чохла Мікрофібра
Країна виробник Україна
Виробник IDEIA
Особливості Антиалергенна, Гіпоалергенна, Стьобана
Відгуки 2
Очень тёплое и мягкое одеяло, как перинка, пошив качественный. Спасибо!
Відповісти
Саенко Елена Алексеевна, ми раді, що ви залишилися задоволені. Користуйтеся придбаним товаром із задоволенням. 💛
Відповісти
Комфортна, легка і водночас тепла.
Відповісти
Софія Вашній , щиро вдячні за ваш відгук та вибір Ананаско! 🍍
Бажаємо приємного та зручного користування та будемо очікувати на ваші нові замовлення! 💛

Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Поширити у соцмережах
Вгору