Укр
Каталог
Графік роботи:

Будні: 9:00–20:00

Сб-Нд: 9:00–20:00

Додайте товари до списку бажань
0

Ковдра зимова 140х210 IDEIA 8-35036

Артикул 8-35036
В наявності
Опис

Ковдра з композитним наповнювачем – поліефірне та кукурудзяне волокно у співвідношенні 80/20. Кукурудзяне волокно – синтетична речовина, яку отримують за натуральних компонентів. Дедалі більше набуває популярності завдяки своїм унікальним властивостям. Волокно з додаванням кукурудзяного є антибактеріальним та антиалергенним. Воно краще пропускає повітря, утримує тепло, створює комфортну температуру тіла в будь-яку пору року. Вона волого- та повітропроникна – забезпечує необхідний притік повітря до тіла сплячої людини та відводячи вологу, яка виробляється організмом під час сну. Не накопичує статичної електроенергії.

Завдяки оригінальному дизайну та незвичайному складу наповнювача ковдра Popcorn має ряд функціональних та естетичних переваг. Вона поєднує вишуканий зовнішній вигляд, приємні тактильні властивості, високу якість пошиття, екологічність та безпеку матеріалів. Ковдра Попкорн дуже красива на вигляд. Якісна стібка та оригінальна кольорова гама створюють ефект дорогої, вишуканої речі. За своїми візуальними характеристиками ковдра чудово впишеться в будь-який інтер`єр спальної кімнати. Вона вийшла особливо ніжна і тепла, гарантує відчуття затишку та комфорту нічного відпочинку.

Ковдра Popcorn – теплий об’ємний оригінальний виріб. Тканина верху – антиалергенна мікрофібра покращеної якості. Вона приємна на вигляд, м’яка, до неї приємно торкатись. По краю виріб окантовано тасьмою жовтого кольору. Як наповнювач використовується композитний матеріал, що на 80% складається з силіконізованого поліефірного волокна, на 20% з кукурудзяного волокна. Подібна комбінація покращує властивості всього виробу. Матеріали, що використовуються при пошитті ковдри Popcorn – безпечні практичні та повітропроникні. І чохол і наповнювач:

  • антиалергенні;
  • антибактеріальні;
  • стійкі до дії бруду, вологи, запахів;
  • розраховані на прання в сучасних пральних машинках.

Якість та безпека матеріалів, що використовуються при пошитті ковдри Popcorn, підтверджує сертифікат OEKO-TEX STANDARD 100.

Переваги
Естетика комфорту.
 Ковдра Popcorn виконана з високоякісних сучасних матеріалів, що ідеально замінюють натуральні. Вона тепла вишукана зручна для сну. Ковдра якісно та густо прошита. Що не дозволить наповнювачу мігрувати. Буде комфортна при різній температурі навколишнього середовища.

Зносостійкість та практичність. Popcorn – надійна, проста у догляді ковдра. Тканина верху не змінює колір під впливом світла, вологи, прального порошку чи механічних впливів. Наповнювач не вбирає вологу, запахи та бруд. Він не збивається в грудку, швидко сохне і відновлює свою пружність після машинного прання.

Безпека та екологічність. Згідно з даними дослідження кукурудзяне волокно є одним з найбільш гіпоалергенних природних матеріалів. Тож ковдра з кукурудзяним наповнювачем безпечна як для абсолютно здорових людей, так і для людей з різними проблемами зі здоров`ям. Матеріали, з яких виконана ковдра Popcorn, екологічні. Її виготовлення, використання та утилізація не забруднює довкілля.

Доставка

 Укрпошта

Самовивіз 

 Укрпошта

Кур'єром 

 

 

 

 Нова Пошта

Самовивіз

 Нова Пошта

Кур'єром 

Детальніше про умови доставки можна дізнатися тут.

Оплата
  • Оплата на пошті при отриманні.
  • Онлайн-оплата LiqPay.
  • Оплата частинами monobank
  • Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.

Детальніше щодо способів оплати можна прочитати тут.

1 195 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Спальний розмір Полуторний
Розмір 140х210 см
Декорування Однотонні моделі
Наповнювач Антиалергійне 80% силіконізоване поліефірне мікроволокно та 20% волокно кукурудзи
Колір Молочний
Щільність 400 г/м²
Сезон Зима
Матеріал чохла Мікрофібра
Країна виробник Україна
Виробник IDEIA
Особливості Антиалергенна, Гіпоалергенна, Стьобана
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Поширити у соцмережах
Вгору