Укр
Каталог
Графік роботи:

Будні: 9:00–20:00

Сб-Нд: 9:00–20:00

Додайте товари до списку бажань
0

Наматрацник Lux 180х200 см IDEA 8-11980

Артикул 8-11980
В наявності
Опис

Наматрацник Lux – аксесуар, наявність якого забезпечить максимальний захист матраца від великої кількості випадковостей. Це приємний на вигляд та дотик виріб, призначений:

  • компенсувати механічні дії на матрац;
  • вберегти матрац від вологи та бруду;
  • знизити ризик утворення цвіли;
  • максимально продовжити термін активної експлуатації дорогого виробу.

Наматрацник Lux – розроблений та пошитий українською текстильною компанією, Текстиль-2000. Це щільний, красивий та зручний аксесуар, здатний прикрасити найвишуканішу спальню. Його чохол пошитий із якісного сучасного матеріалу – мікрофібри. Як наповнювач використовується силіконізоване поліефірне волокно – гіпоалергенний та антибактеріальний матеріал.

Наматрацник Lux прошитий витонченою декоративною стібкою. Що, крім естетичного ефекту, гарантує рівномірний розподіл наповнювача між шарами тканини. Наповнювач не збивається в грудку, не зміщується, не утворює порожнин.

Наявність наматрацника з наповнювачем компенсує можливі дефекти поверхні матраца. Він гарантує більшу стійкість простирадла. Воно не зрушуватиметься та не задиратиметься.

Наматрацник Lux кріпиться за допомогою чотирьох бічних еластичних стрічок. Що значно спрощує процес зміни та обслуговування аксесуара.

Наматрацник Lux розрахований на автоматичне прання. Він стійкий до впливу вологи, не вбирає запахи та швидко сохне у природних умовах.

Переваги
Краса та зручність в одному комплекті.
 Наматрацник Lux виготовлений з приємних на вигляд та на дотик матеріалів. Красива стібка, приємний колір, стійкість до вологи та бруду – якості, що гарантують додатковий комфорт спальної кімнати. Щільність наматрацника (250 г/м2) компенсує вплив можливих дефектів поверхні матраца на повноцінний нічний відпочинок.

Високий рівень захисту. Наматрацник Lux – це два шари мікрофібри та наповнювач. Вони максимально продовжать термін активного життя матраца. Збережуть його від негативних впливів бруду, вологи. Візьмуть на себе всі несподіванки механічні впливу.

Безпека здоров`ю. Наматрацник Lux пошитий із гіпоалергенних та антибактеріальних матеріалів. Вони не можуть бути причиною алергічної реакції, не є середовищем для хвороботворних мікроорганізмів, не вбирають бруд і вологу (поєднання яких могло б стати середовищем розвитку небажаної мікрофлори). Їхня якість підтверджена сертифікатом – OEKO-TEX® STANDARD 100.

Доставка

 Укрпошта

Самовивіз 

 Укрпошта

Кур'єром 

 

 

 

 Нова Пошта

Самовивіз

 Нова Пошта

Кур'єром 

Детальніше про умови доставки можна дізнатися тут.

Оплата
  • Оплата на пошті при отриманні.
  • Онлайн-оплата LiqPay.
  • Оплата частинами monobank
  • Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.

Детальніше щодо способів оплати можна прочитати тут.

Розмір
965 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Колір Білий
Країна-виробник Україна
Зовнішня тканина Мікрофібра
Декорування Однотонні моделі
Наповнювач Антиалергійне 100% силіконізоване поліефірне волокно (полотно)
Розмір 180x200 см
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Поширити у соцмережах
Вгору