Укр
Каталог
Графік роботи:

Будні: 9:00–20:00

Сб-Нд: 9:00–20:00

Додайте товари до списку бажань
0

Наволочка AQUA STOP махрова водонепроникна 50х70 см Ananasko 8-07413

Артикул 8-07413
Немає в наявності
Опис

Наволочка AQUA-STOP – краса і функціональність в одному комплекті. Її кристально білий колір вселяє довіру. Махрова поверхня приємна на дотик. Якість матеріалу, з якого вона виготовлена, відмінно захищає подушку від різних несподіванок. Бічна застібка-блискавка не впадає в очі та спрощує процес зміни чохла на подушці.

Наволочка AQUA-STOP – вигідна пропозиція від української торгової марки TM IDEIA. Ідеальне рішення для готельного бізнесу. Має попит в SPA-салонах, масажних кабінетах, інших рекреаційних закладах. Вона проста в застосуванні – наявність спеціальної бічної застібки дозволяє швидко одягати та знімати виріб. Вона виготовлена ??з якісного композитного матеріалу, в якому:

  • верх – білосніжна бавовняна махра, приємна на вигляд і на дотик;
  • низ – водонепроникна мембрана.

Тканина наволочки гіпоалергенна – не здатна викликати алергічні реакції, і антибактеріальна – не може бути середовищем існування для хвороботворних мікроорганізмів. Крім того, наволочка дихає – якість обох шарів гарантує природну циркуляцію повітря.

Наволочка AQUA-STOP проста в санітарно-гігієнічній обробці. Її можна прати, віджимати та сушити в машинці-автоматі. Вона розрахована на багато циклів прання без втрати своїх функціональних і естетичних якості.

Захист подушок. Наволочка AQUA-STOP захистить подушки вашого готелю, масажного або SPA-салону. Вона має приємний зовнішній вигляд, проста в застосуванні, може піддаватися пранню при високій температурі. Її застосування знімає навантаження з подушки – та менше брудниться, не піддається впливу вологи або інших небажаних факторів. 

Безпека клієнта. Наволочка AQUA-STOP виготовлена ??з матеріалів, які не здатні викликати алергічну реакцію. Вона відрізняється антибактеріальними властивостями та добре очищається від різного виду забруднень. Її безпеку і якість підтверджено сертифікатом європейського рівня – OEKO-TEX® STANDARD 100.

Доступна ціна. Наволочка AQUA-STOP вироблена українською компанією – Фабрика «Текстиль-2000». Вона виготовляється на сучасному обладнанні з якісних  матеріалів. Що і дозволяє пропонувати українському користувачеві якісну продукцію за невисокою ціною.

СХОЖІ ТОВАРИ

Доставка

 Укрпошта

Самовивіз 

 Укрпошта

Кур'єром 

 

 

 

 Нова Пошта

Самовивіз

 Нова Пошта

Кур'єром 

Детальніше про умови доставки можна дізнатися тут.

Оплата
  • Оплата на пошті при отриманні.
  • Онлайн-оплата LiqPay.
  • Оплата частинами monobank
  • Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.

Детальніше щодо способів оплати можна прочитати тут.

Розмір
250 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Характеристики
Розмір 50х70 см
Зовнішня тканина Махрове полотно/водонепроникна мембрана
Колір Білий
Декорування Однотонні моделі
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Поширити у соцмережах
Вгору