Укр
Каталог
Графік роботи:

Будні: 9:00–20:00

Сб-Нд: 9:00–20:00

Додайте товари до списку бажань
0

Подушка 50х70 біла на замочку 3-камерна Ananasko 8-31771*001

Артикул 8-31771*001
Немає в наявності
Опис

Трикамерна подушка - це оптимальне поєднання естетики й функціональності з доступністю і практичністю. Вона виготовлена з сучасних антиалергенних матеріалів. Чохол подушки виконаний з мікрофібри – ніжної на дотик, приємної на вигляд. Як наповнювач використовується декілька видів силіконізованого полімерного матеріалу:

  • ULTRASOFT FIBER – ультрам’яке волокно, що має всі позитивні властивості лебединого пуху;
  • AIR DREAM – кулькоподібний матеріал середньої щільності.

Особливістю подушки CLASSICA SOFT 3D Лебеді є три секції. З двох крайніх боків сторін виробу розміщений м`який, ніжний ULTRASOFT FIBER. Між ними шар, заповнений AIR DREAM. Висота подушки може регулюватися за рахунок додавання або зменшення наповнювача в середній секції. Подібне конструктивне рішення дозволяє персоналізувати умови нічного відпочинку. Дозволяє змінювати жорсткість і висоту подушки.

Подушка CLASSICA SOFT 3D має сітчастий бортик, що підтримує форму виробу. Він виготовлений з матеріалу сітка з хорошою повітропроникністю. Що забезпечує оптимальний рівень вентиляції, відводить зайве тепло від шкіри людини – це важливо спекотної літньої ночі.

Обидві сторони подушки мають приємну, гладку, білосніжну поверхню і декоративний принт. Тканина верху не мнеться і легко очищається від забруднень. Подібний вибір матеріалу дозволяє піддавати виріб машинному пранню, без ризику втрати ним своїх естетичних і функціональних властивостей. 

Переваги:

Приємний вигляд і вигідна ціна. Фабрика «Текстиль-2000» випускає естетичну і доступну продукцію, здатну багато років прикрашати спальну кімнату. Компанія пропонує своїм клієнтам широкий вибір виробів високого рівня комфорту за доступною ціною.

Універсальність і практичність. Подушки CLASSICA SOFT 3D налаштовуються під будь-які запити. Ця модель гарантує комфортний сон найбільш вимогливому, чутливому до найменших незручностей, клієнту. Вона виготовлена з матеріалів, що дозволяють піддавати виріб машинному пранню. Вона швидко сохне в природних умовах, не зминається, не линяє і не вицвітає. ТМ IDEIA постаралася запропонувати товар, здатний ефективно служити не один рік.

Безпека для здоров`я. Вся продукція фабрики виготовляється з безпечних антиалергенних матеріалів, які неспроможні викликати роздратування або бути середовищем існування патогенних мікроорганізмів. Якість продукції підтверджена сертифікатом OEKO-TEX® STANDARD 100.

Доставка

 Укрпошта

Самовивіз 

 Укрпошта

Кур'єром 

 

 

 

 Нова Пошта

Самовивіз

 Нова Пошта

Кур'єром 

Детальніше про умови доставки можна дізнатися тут.

Оплата
  • Оплата на пошті при отриманні.
  • Онлайн-оплата LiqPay.
  • Оплата частинами monobank
  • Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.

Детальніше щодо способів оплати можна прочитати тут.

Розмір
695 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Характеристики
Розмір 50х70 см
Зовнішня тканина Мікрофібра
Наповнювач Антиалергійне силіконізоване волокно: 1, 3 камера (мікроволокно), середня камера (у вигляді кульок)
Колір Білий
Декорування Однотонні моделі
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Поширити у соцмережах
Вгору