Укр
Каталог
Графік роботи:

Будні: 9:00–20:00

Сб-Нд: 9:00–20:00

Додайте товари до списку бажань
0

Подушка 50х70 біла на замочку ALOE VERA Ananasko 8-12934

Артикул 8-12934
Немає в наявності
Опис

ALOE VERA ортопедична – конструкція з двох валиків, об`єднаних в одну подушку. Відрізняється середньої жорсткістю. Підтримує голову та шию сплячої людини в максимально природному, комфортному стані. Справляє позитивний вплив на здоров`я людини, нормалізує її сон, оздоровлює шкіру, відновлює імунну та нервову системи. Унікальна розробка української фабрики домашнього текстилю «Текстиль-2000».

Подушка ALOE VERA, з колекції ортопедичних, імітує стандартну ортопедичну подушку. У якості її наповнювача використовується силіконізоване кулькоподібне волокно – замість звичного для подібних виробів віскоеластіка. Водночас вона справляється із завданням ортопедичної подушки. Окремий валик добре підтримує шийний відділ хребта, забезпечує певний терапевтичний ефект.

ALOE VERA – оригінальне поєднання комфорту, естетики, здоров`я. Тканина подушки просякнута екстрактом Алое Вера. Має антиалергенні та антибактеріальні властивості. Забезпечує м`який терапевтичний вплив на шкіру сплячої людини:

  • позитивно впливає на обмінні процеси шкіри обличчя;
  • чинить протизапальний ефект і покращує регенерацію;
  • позитивно впливає на імунну систему людини.

Верх ортопедичної подушки ALOE VERA пошитий з мікрофібри приємного білого кольору. Чохол міцний, естетичний, з ніжним дотиком. Виріб відрізняється стійким кольором – не вигоряє і не линяє від часу, сонця або прання.

Переваги:
Зручність, краса, користь. Ортопедична подушка ALOE VERA зручна. Її конструкція гарантує комфортний нічний сон. Вона красива і відмінно прикрасить спальну кімнату. Вона корисна. Подушка виконана з м`якого, приємного на вигляд і на дотик, безпечного матеріалу. Чохол виробу просякнутий екстрактом Алое Вера.

Доступність, надійність, практичність. Ортопедичні подушки ALOE VERA виготовляються українським підприємством з використанням сучасних виробничих технологій. Застосовуються якісні недорогі матеріали, які ефектно замінюють натуральні аналоги. Подушки мають всі позитивні якості виробів з натуральних тканин і наповнювачів. Вони гіпоалергенні й антибактеріальні. Їх можна прати в машинці-автоматі. Швидко сохнуть в природних умовах. Мають доступну ціну.

Безпека. Вся продукція виготовляється з якісного сертифікованого матеріалу. Ортопедичні подушки ALOE VERA мають сертифікат європейського рівня OEKO-TEX® STANDARD 100. Його наявність підтверджує повну безпеку виробів для здоров`я людини.

Доставка

 Укрпошта

Самовивіз 

 Укрпошта

Кур'єром 

 

 

 

 Нова Пошта

Самовивіз

 Нова Пошта

Кур'єром 

Детальніше про умови доставки можна дізнатися тут.

Оплата
  • Оплата на пошті при отриманні.
  • Онлайн-оплата LiqPay.
  • Оплата частинами monobank
  • Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.

Детальніше щодо способів оплати можна прочитати тут.

Розмір
470 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Характеристики
Розмір 50х70 см
Зовнішня тканина Мікрофібра з просоченням Алое Вера
Наповнювач Антиалергійне 100% силіконізоване поліефірне волокно (полотно)
Колір Білий
Декорування Однотонні моделі
Відгуки 2
Подушка чудова!Зручна!
Відповісти
Катя Коломиец, дякуємо за відгук, нехай довго служить покупка!
Відповісти
Очень удобно спать на данной подушке.
Відповісти
Белая Элеонора , Дякуємо за зворотній зв'язок.
Ми раді, що ви залишилися задоволені.

Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Поширити у соцмережах
Вгору