Укр
Каталог
Графік роботи:

Будні: 9:00–20:00

Сб-Нд: 9:00–20:00

Додайте товари до списку бажань
0

Подушка 50х70 молочного кольору POPCORN ТМ IDEIA 8-35040

Артикул 8-35040
В наявності
Опис

Подушка Popcorn набита композитним матеріалом – поліефірне та кукурудзяне волокно у співвідношенні 90/10. Кукурудзяне волокно – це синтетична речовина, яку отримують за натуральної сировини. Волокно стає дедалі більше популярним та все більше застосовується саме у легкій промисловості, для створення домашнього текстилю. Прогнозується, що в недалекому майбутньому кукурудзяне волокно буде на рівних конкурувати з бавовною та іншими натуральними матеріалами. Адже воно має низку яскраво виражених позитивних властивостей.

Волокно з додаванням кукурудзяного є абсолютно антибактеріальним та антиалергенним. Під час його створення не відбувається забруднення навколишнього середовища. Процес виробництва, експлуатації та утилізації є на 100% безпечним. Волокно має покращений повітрообмін, здатне добре утримувати тепло, водночас підтримувати ідеально-комфортну для людини температуру тіла в будь-яку пору року. Відводить зайве тепло, не позволяє пітніти, а також не накопичує статичну електроенергію, а тому не стріляє.

Подушка Popcorn красива ефектна вишукана та приємна на дотик. Гарантує комфортний та спокійний сон. Якісно пошита. По краю виробу оформлена яскравим декоративним кантом. Поліефірне мікроволокно разом з кукурудзяним робить виріб м’яким та пружним. Подушка з таким наповнювачем добре тримає свою форму та швидко її відновлює після сну. Чохол подушки підсилено вистебом з ексклюзивною стібкою, яка створювалась спеціально для цієї колекції. Подібна конструкція збільшує рівень пружності подушки. Виріб щільно набитий. Всі разом ці фактори збільшують жорсткість подушки та підвищують її висоту. Дозволяють добре підтримувати шийний відділ хребта та дарувати відчуття повноцінного відпочинку.

Матеріали, що використовуються при пошитті подушки Popcorn – безпечні практичні та повітропроникні. І чохол і наповнювач:

  • антиалергенні;
  • антибактеріальні;
  • стійкі до дії бруду, вологи, запахів;
  • розраховані на прання в сучасних пральних машинках.

Якість та безпека матеріалів, що використовуються при пошитті ковдри Popcorn, підтверджує сертифікат OEKO-TEX STANDARD 100.

Переваги
Естетика комфорту. Подушка Popcorn виконана з високоякісних сучасних матеріалів, що ідеально замінюють натуральні. Вона м’яка, пружна, красива на вигляд і добре тримає форму. Дарує відчуття елітного виробу у вашій спальні.

Унікальні матеріали. Кукурудзяне волокно впевнено захоплює ринок легкої промисловості завдяки своїм властивостям. Воно безпечне для здоров’я, та демонструє високі показники антибактеріальності, антиалерегенності, повітропроникності.

Практичний догляд. Подушка Popcorn – надійно пошита і проста у догляді. Тканина верху не змінює колір під впливом світла, вологи, прального порошку чи механічних впливів. Наповнювач не вбирає вологу, запахи та бруд. Він не збивається в грудку, швидко сохне і відновлює свою пружність після машинного прання.

Доставка

 Укрпошта

Самовивіз 

 Укрпошта

Кур'єром 

 

 

 

 Нова Пошта

Самовивіз

 Нова Пошта

Кур'єром 

Детальніше про умови доставки можна дізнатися тут.

Оплата
  • Оплата на пошті при отриманні.
  • Онлайн-оплата LiqPay.
  • Оплата частинами monobank
  • Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.

Детальніше щодо способів оплати можна прочитати тут.

Розмір
475 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Розмір 50х70 см
Зовнішня тканина Мікрофібра
Наповнювач Антиалергійне 90% силіконізоване поліефірне мікроволокно та 10% волокно кукурудзи
Колір Молочний
Декорування Однотонні моделі
Вага наповнювача 700 г
Особливості Гіпоалергенна, Стьобана, Сумка для зберігання
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Поширити у соцмережах
Вгору