Захист персональних даних (Політика конфіденційності)

1. Політика конфіденційності та захисту ваших персональних даних є невід'ємною частиною Договору публічної оферти, який викладений за наступним посиланням.


2. Магазин поважає ваше право на недоторканість приватного життя та конфіденційність ваших персональних даних, отриманих у результаті користування цим Сайтом та вживає всіх заходів, необхідних для збереження їх конфіденційності та безпеки, у тому числі використовуючи загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту від можливої втрати, неналежного використання, зміни чи знищення.
3. Обробка ваших персональних даних здійснюється відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», інших законодавчих актів України та умов, викладених далі. Будь ласка, ознайомтеся з викладеними далі умовами політики конфіденційності (далі «Умови»). Передача персональних даних Ananasko є добровільною. Якщо ви не погоджуєтеся із викладеними Умовами, ви не повинні користуватись Сайтом і негайно його покинути.

4. Якщо ви продовжуєтеся користуватися цим Сайтом та здійснюєте реєстрацію на Сайті чи робите Замовлення, ви: безумовно, повністю та без будь-яких змін приймаєте ці Умови; повідомлені, що на цьому Сайті може відбуватися збір ваших персональних даних та їх обробка за допомогою технічних можливостей Магазину; надаєте згоду на збір та обробку усіх наданих вами персональних даних з метою, вказаною у цих Умовах та Договорі оферти; надаєте згоду на обробку та транскордонну передачу ваших персональних даних, якщо цього вимагають умови користування Сайтом; надаєте згоду на передачу персональних даних третім особам з метою виконання умов Договору; та надаєте вашу згоду на збір та зберігання ваших персональних даних без обмеження терміну дії, до тих пір поки ви не звернетеся з вимогою або побажанням щодо припинення обробки своїх персональних даних та / або їх знищення, або до моменту припинення відносин за ініціативи Магазину чи інших підстав відповідно до вимог законодавства. Ви можете відкликати свою згоду на обробку персональних даних, надіславши повідомлення на електронну адресу ananaskokids@gmail.com. Магазин має право обробляти ваші особисті дані у маркетингових цілях, пов'язаних з продажем товару через веб-сайт, тобто надсилати вам інформаційні бюлетені, що містять інформацію про поточні та плановані послуги та рекламні пропозиції.

5. Для цілей цих Умов термін «Магазин» включає в себе також його афілійованих осіб чи компаній групи, а також представників, керівників, агентів, співробітників чи партнерів, які можуть отримати доступ до ваших персональних даних у результаті використання вами цього Сайту.

6. Які дані ми збираємо та обробляємо про вас: Ми отримуємо і зберігаємо будь-яку інформацію, яку Ви вводите на Сайті, повідомляєте Службі турботи про клієнтів, надаєте Магазину будь-яким іншим способом, наскільки це необхідно для надання послуг або виконання договірних зобов'язань перед Вами. Особисті дані можуть бути автоматично зібрані та оброблені при використанні веб-сайту (наприклад через cookie-файли). Така інформація, може включати: інформацію, за допомогою якої вас можна ідентифікувати (особисті дані), зокрема, прізвище, ім’я та по батькові, дата народження, стать, номер мобільного телефону, поштова адреса та адреса електронної пошти; системні файли (IP-адреса, тип оглядача, посилання / вихід сторінки та URL-адреси, кількість кліків та взаємодії з веб-сайтом, ім'я домену, цільові сторінки / вміст, переглянуті сторінки / вміст, ідентифікатор пристрою та місцезнаходження); інформація з профілю) та інші автоматично зібрані дані; іншу інформацію, яку ви добровільно залишаєте на Сайті. Вищевказані Дані можуть збиратися через cookie-файли (п.9 цієї Політики Конфіденційності). Магазин також пропонує можливість реєстрації, авторизації та створення облікового запису в Розділі «Обліковий запис» через Ваш існуючий профіль у соціальній мережі (наприклад, Facebook). В такому випадку Ваші параметри доступу (ім'я та адреса електронної пошти) імпортуються з Вашого облікового запису у відповідній соціальній мережі. Зверніть увагу на те, що при використанні цієї опції Магазин може отримати певну інформацію через відповідну соціальну мережу, таку як Ваше ім'я, вік, місцезнаходження, переваги, професію та іншу інформацію, зазначену у Вашому публічному профілі такої соціальної мережі. Магазин може не запитувати всієї цієї інформації, вона автоматично надається постачальником відповідної соціальної мережі через використання опції «вхід через соціальну мережу». Незважаючи на це, Магазин буде використовувати виключно ту інформацію, яка необхідна для створення облікового запису, і після отримання будь-якої іншої інформації видалить непотрібні дані. 

7. Дані, які ми збираємо та обробляємо про третіх осіб (Покупців). Якщо ви створюєте Замовлення Товарів та здійснюєте їх оплату від імені чи в інтересах третіх осіб, інформація, яку ви надаєте про них, також збирається та обробляється Магазином на тих же умовах, на яких обробляються ваші персональні дані. Надаючи таку інформацію про третіх осіб, ви підтверджуєте, що така третя особа ознайомлена з цими Умовами, розуміє їх наслідки та надає свою безумовну і повну згоду на збір та обробку своїх персональних даних відповідно до цих Умов, та погоджується з тим, що доступ до такої інформації можливий лише з вашого розділу «Особистий кабінет».  

8. Збір даних неповнолітніх осіб. 

Якщо ви неповнолітня особа, не використовуйте цей Сайт та негайно його покиньте.  Якщо Магазину стане відомо, про використання Сайту неповнолітньою особою та надання нею своїх персональних даних, або у випадку запиту від батьків чи законних представників про видалення персональних даних неповнолітніх осіб, така інформація буде видалена у розумні строки і Магазин зробить все можливе, щоб не зберігати та не обробляти  персональні дані неповнолітніх осіб.

9. Автоматизований збір даних та файлів “cookie”.

Магазин може час від часу збирати та отримувати додаткові дані та інформацію про вас. Наприклад, під час користування Сайтом відбувається автоматизований збір інформації про обладнання, з якого ви відвідуєте Сайт, програмне забезпечення, операційну систему, IP адресу, джерело посилань та цей Сайт, переглянуті вами сторінки Сайту, переваги щодо певного видуТоварів, посилання, які ви використали для доступу до Сайту та інше. Такий автоматизований збір даних відбувається з метою налаштування зручності у роботі з Сервісами Сайту та пропозицій для вас, а також для запобігання можливих випадків шахрайства. Якщо ви використовуєте соціальні мережі для авторизації на Сайті, ми можемо отримувати ваші дані та уподобання з таких соціальних мереж відповідно до правил надання інформації цими провайдерами послуг та налаштованих вами умов конфіденційності. За допомогою сервісів Google, ми можемо збирати інформацію для аналізу вашої поведінки на Сайті та переваг у виборі Послуг. Збір та обробка ваших даних за допомогою таких сервісів відбувається з дотримання цих Умов та умов конфіденційності Google. Автоматизований збір деяких даних та застосування технологій «cookies» та «web beacon» сприяє покращенню функціональних характеристик Сайту та розробці максимально зручних у користуванні Сервісів Сайту, а також допомагає нам оцінювати проведення рекламних та маркетингових кампаній, та пропонувати інформацію, яка може бути для вас найбільш цікавою та корисною. Файли «cookies» - невеликі текстові файли, які можуть бути збережені на вашому комп’ютері (чи іншому обладнанні) при першому відвідуванні Сайту та дозволяють розпізнати ваш комп’ютер при повторному відвідуванні (наприклад, запам’ятати ваш логін для входу у розділ «Мій квиток»). Файли «cookies» не можуть жодним чином впливати на роботу вашого комп’ютера (чи іншого обладнання) чи його даних чи занести вірус. На Сайті використовуються короткострокові та постійні файли «cookies», які ви можете самостійно видалити з вашого комп’ютера. Зверніть увагу, що деякі збережені дані в «cookies», з метою безпеки шифруються. Якщо ви не зареєстровані на Сайті, файли «cookies» не містять конфіденційної інформації. Якщо ви блокуєте файли «cookies», деякі функції сайту можуть бути недоступними. Файли «web beacon» («веб-маяки») – невеликі графічні дані, що, як правило, використовуються разом із файлами «cookies» і можуть бути розміщені на Сайті чи повідомленнях, які ви отримуєте з Сайту. Використання файлів «web beacon» є аналогічним до файлів «cookies». Якщо ви блокуєте використання файлів «cookies», то файли «web beacon» також не будуть застосовуватися. Якщо у вас виникають питання щодо використання файлів «cookies» та «web beacon», звертайтеся за допомогою у Службу турботи про клієнтів.

10. Як ми використовуємо ваші дані та дані третіх осіб.

Ми використовуємо ваші персональні дані для забезпечення виконання замовлення та виконання договірних умов з Постачальниками/Перевізниками щодо замовлених вами Товарів; комунікації з вами щодо замовлених Товарів; надання підтримки у роботі з Сайтом та Сервісами Сайту; надання інформації про існуючі чи майбутні Товари та пропозиції; покращення роботи Сайту та обслуговування Користувачів; надання відповідей на ваші запити та коментарі; для нарахування бонусів, якщо ви берете участь у наших програмах лояльності; для участі у наших опитуваннях та проханнях надати відгук; для вивчення товарів, які вас можуть зацікавити; для вирішення претензій; для повідомлення про можливі заборонені чи протиправні дії; для вирішення будь-яких питань, які можуть виникнути на підставі чи щодо виконання умов Договору оферти; для інших цілей про які будемо вас повідомляти. Магазин прагне забезпечити якомога вищий рівень сервісу для вас. З цією метою ми можемо надсилати вам повідомлення на електронну пошту щодо статусу вашого Замовлення, та/або інформацію із переліком пропозицій, які можуть вас зацікавити на нашому Сайті та які можуть бути пов’язані із обраними вами Товарами. Якщо ви не маєте бажання отримувати такі повідомлення, ви можете відмовитися від їх отримання.

12. Google Analytics.

Агентство використовує Google Analytics, яка є інструментом веб-аналітики, що допомагає розуміти, яким чином відвідувачі взаємодіють з Сайтом. Google Analytics збирає такі дані: про браузер, тип пристрою, моделі пристрою, місцезнаходження, країну, місто, постачальника послуг, дозвіл екрана (на мобільному), часу перебування на Сайті, мову, операційну систему, відвідані сторінки на Сайті. Інформація, згенерована cookie-файлами про використання Сайту (в тому числі IP-адреса користувача), може передаватися і зберігатися Google на серверах, що знаходяться за межами України (наприклад, в США). Google використовує інформацію з метою вивчення використання Сайту, підготовки звітів про діяльність Сайту і пропозиції інших додаткових послуг. Google може надавати цю інформацію третім особам, якщо вона вимагається від Google на законних підставах, або в разі обробки інформації від імені Google. Термін функціонування cookie-файлів Google Analytics закінчується через 730 днів (значення за замовчуванням), і вони будуть зберігатися на Вашому пристрої протягом цього часу, за винятком випадків, коли Ви видаляєте їх вручну.

11. Програмні розширення соціальних мереж.

У разі Вашої взаємодії з програмними розширеннями соціальних мереж, що використовуються на Сайті (наприклад, кнопка «Like», надана Facebook Ireland Ltd в Ірландії, кнопка «Twitter», надана Twitter Inc в США, або кнопка «Instagram», надана Instagram, LLC в США), або, якщо Ви отримуєте доступ до контенту на Сайті, який містить програмне розширення соціальної мережі, Ваш пристрій встановлює пряме з'єднання з серверами відповідного постачальника соціальної мережі. Як правило, постачальники соціальних мереж отримують інформацію через свої програмні розширення щодо використання Вами Сайту, а саме: про вашу операційну систему, браузер, IP-адресу, пошук якого контенту здійснюється на даний момент, пошук якого контенту здійснювався в минулий раз, а також про дату / час перегляду контенту. Така інформація дає можливість постачальнику соціальної мережі скласти профіль стосовно Вашої користувальницької поведінки і додати цю інформацію в відповідний профіль у соціальній мережі. Не виключається можливість того, що такий профіль може підлаштовуватися під Вас, навіть якщо Ви не зареєстровані або не ввійшли в соціальну мережу. Зверніть увагу на те, що Магазин не має детальної інформації про зміст даних, які передаються або використовуються третіми особами - постачальниками програмних розширень соціальних мереж. Зверніться за цією інформацією безпосередньо до відповідного постачальника соціальної мережі, а також ознайомтесь з його політикою конфіденційності з метою отримання більш докладної інформації про збір, зберігання, обробку і передачу персональних даних, якими правами Ви володієте або як Вам отримати задовільні параметри конфіденційності. У разі, якщо Ви не хочете передавати такі дані, Магазин рекомендує Вам вийти з усіх соціальних мереж перед використанням Сайту.

12. Передача ваших даних.

Використовуючи цей Сайт та створюючи Замовлення ви погоджуєтеся з тим, що ваші дані можуть передаватися третім особам лише з метою належного надання обраних вами Товарів, які не могли б бути надані без такої передачі ваших персональних даних. Створюючи Замовлення на Сайті, ви надаєте згоду на передачу персональних даних третім особам. Ми не накладаємо будь-яких обмежень на операторів, що стосуються використання або розкриття ваших персональних даних. Також ми можемо надавати ваші персональні дані афілійованим особам Магазину або групам афілійованих осіб, представникам, посадовим особам, агентам, працівникам чи партнерам з метою виконання умов та положень, викладених в Оферті. Крім цього, ми можемо розкривати вашу інформацію: у відповідь на виконавчий документ, повістку в суд або рішення суду; для захисту від неправомірних вимог; або для виконання інших законних вимог. 

13. Внесення змін.

Магазин на власний розсуд може час від часу вносити зміни до цих Умов. Магазин публікуватиме зміни на цьому Сайті. Магазин не має зобов’язань повідомляти вас про внесення змін до цих Умов, окрім як публікувати їх на цьому Сайті. Зміни починають діяти з дати публікації. Ви зобов’язуєтесь самостійно та регулярно перевіряти оновлення цих Умов. Ви усвідомлюєте та погоджуєтеся, що ваше явне прийняття цих Умов та/або використання цього Сайту після дати публікації змін означатиме вашу повну та безумовну згоду зі зміненими Умовами. Якщо ви не приймаєте змінені Умови, ви повинні припинити користуватися Сайтом.