Укр
Каталог
Графік роботи:

Будні: 9:00–20:00

Сб-Нд: 9:00–20:00

Додайте товари до списку бажань
0

Ковдра-спальник турист сіра 140х190 см IDEIA 8-34955*001

Артикул 8-34955*001
В наявності
Опис

Ковдра Турист – оригінальна розробка української виробничої компанії – Текстиль-2000. Це міцне, тепле полотно з густою декоративною стібкою. Компанія пропонує два колірні рішення, актуальні при відвідуванні природи – коричневий і сірий. Кожен виріб упакований у спеціальний тубус, пошитий із міцної плащової тканини, того ж кольору, що й ковдра.

Ковдра Турист пошита із щільної, приємної на дотик, розрахованої на механічні навантаження, плащової тканини. Як наповнювач використовується синтепон. Щільність готового виробу – 150 г/м2. Що оптимально для літніх сімейних походів, кемпінгів та пікніків. Ковдра густо прошита, що зберігає однорідний шар наповнювача. Застібка блискавка по краю виробу легко трансформує ковдру в літній спальник, що зручно для багатоденних походів у теплу пору року. Дозволяє з комфортом провести ніч у наметі або просто неба.

Ковдра Турист має приємний зовнішній вигляд. За своїм розміром та теплоізоляційною якістю оптимальна як для дорослої людини, так і для дитини. Якість матеріалів та конструкції дозволяють виробу витримувати всілякі несподіванки довкілля:

  • виріб міцний;
  • не маркий;
  • не вбирає вологу;
  • добре переться.

Ковдру також можна використовувати як настил для пікніка або оформлення теплої підлоги в наметі.

Ковдра Турист відрізняється привабливим поєднанням естетичності та функціональності. Матеріали, що використовуються, гарантують виробу доступну ціну. Дозволяють машинне прання. Забезпечують швидке висихання при природному сушінні.

Переваги:
Домашній комфорт у будь-яких умовах. Ковдра Турист забезпечить домашній комфорт у похідних умовах. Це гарний, міцний та теплий виріб. Вона ідеально підійде для різних подорожей та відвідувань природи різних форматів – пікнік, відпочинок біля моря, далека подорож своїм автотранспортом, літній сімейний похід тощо.

Простота застосування. Ковдра Турист упакована у спеціальний тубус. Що спрощує її транспортування та зберігання. Виріб невибагливий – не вимагає особливих умов експлуатації. Їм можна укритися в машині, наметі. У нього можна закутатись в автобусі або на дачі. Ковдру можна використовувати як настил для сидіння на пікніку.

Простота догляду. Ковдру Турист можна прати у машинці-автоматі. Вона збереже свій первісний вигляд та функціональні якості. Тканина не сяде, не порветься, не змінить колір. Наповнювач не вбере вологу та запах прального порошку, не зіб`ється в грудку.

Доставка

 Укрпошта

Самовивіз 

 Укрпошта

Кур'єром 

 

 

 

 Нова Пошта

Самовивіз

 Нова Пошта

Кур'єром 

Детальніше про умови доставки можна дізнатися тут.

Оплата
  • Оплата на пошті при отриманні.
  • Онлайн-оплата LiqPay.
  • Оплата частинами monobank
  • Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.

Детальніше щодо способів оплати можна прочитати тут.

Спальний розмір
1 020 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Спальний розмір Полуторний
Розмір 140х190 см
Декорування Однотонні моделі
Наповнювач Антиалергійне 100% силіконізоване поліефірне волокно (полотно)
Колір Сірий
Щільність 150 г/м²
Матеріал чохла Плащова тканина
Країна виробник Україна
Виробник IDEIA
Особливості Антиалергенна, Гіпоалергенна, Стьобана, Чохол на блискавці
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Поширити у соцмережах
Вгору