Укр
Каталог
Графік роботи:

Будні: 9:00–20:00

Сб-Нд: 9:00–20:00

Додайте товари до списку бажань
0

Подушка 40х40 з чохлом на змійці AROMAVITA IDEIA 8-29870

Артикул 8-29870
В наявності
Опис

Подушка Aromavita – природна користь для комфортного відпочинку. Дуже красива, ефектна подушка з нашої колекції Organic. До складу виробу входять виключно натуральні матеріали. Красива, ніжна, приємна на дотик тканина верху – 100% бавовна та оброблена гречана лузга – як наповнювач. Верхній чохол подушки має оригінальну стібку, що додає наволочці вишуканого вигляду. Ніжний молочний колір притягує погляд.

Ця подушка забезпечує ортопедичний ефект і точковий масаж. Виготовлена з натуральних матеріалів, вона ефективно відводить вологу, дозволяє повітрю проникати на зовні та не викликає алергічних реакцій, а також не утримує тепло. Крім того, вона має чудовий вигляд, приємний молочний колір і дбайливе виконання, що гарантує задоволення від покупки, хороший настрій і здоровий сон.

Гречана лузга нормалізує артеріальний тиск, покращує кровообіг, зменшує синдром хронічної втоми, знімає головний та м’язовий біль, допомагає у боротьбі з безсонням та депресією. Щобільше, вона має ортопедичний ефект, що сприяє правильному положенню тіла під час сну і зменшує небажані наслідки, пов`язані зі здоров`ям хребта та шийної ділянки. Здійснює точковий масаж, що сприяє гарному кровообігу.

Комплектація подушки містить:

  • Наволочка з натуральної бавовни з художнім вистібом та спеціальними кишеньками для трав’яних саше
  • Внутрішня подушка з термообробленою гречаною лузгою
  • Сушені трави (саше) – чебрець, м’ята, ялівець

Трави, що йдуть в комплекті не є обов’язковим елементом для використання. В наволочці з обох сторін наявні спеціальні кишеньки для саше, які можна виймати, якщо не потребуєте аромотерапії, або, скажімо, маєте індивідуальну непереносимість до компонентів саше. В цілому ж ці трави здатні поліпшувати якість сну.

  • Чебрець – заспокоює нервову систему, допомагає швидко заснути. Містить антиоксиданти, які допомагають боротися зі стресом та тривогою.
  • М`ята – містить ментол, який допомагає заспокоїтися перед сном. Вона має легкий аромат, який позитивно впливає на настрій перед сном.
  • Ялівець – зменшує стрес та тривожність перед сном. Має приємний аромат, який сприяє заспокоєнню перед сном.

Подушка практична у догляді. Наволочка знімається, її можна прати в сучасних машинках. Основу подушки – не можна піддавати дії вологи. Усі матеріали є безпечними для здоров’я. Що підтверджено міжнародним сертифікатом Oeko-Tex 2000.

Обирайте органіку – сила та енергія, даровані природою. 

Переваги:
Безпека для здоров’я. Подушка Aromavita забезпечує комфортний та здоровий сон. Вона виготовлена з натуральних матеріалів, таких як бавовна та гречана лузга, що робить її екологічно чистою та гіпоалергенною. Тканина і наповнювач не здатні викликати алергію чи подразнення. Вона на 100% безпечна для здоров’я людини.

Оригінальна конструкція. Стьобаний чохол і додає подушці неповторного вишуканого вигляду. Кишеньки для саше виділяють товар серед аналогічної продукції.

Ортопедичні властивості. Гречана лузга, що використовується як наповнювач, здійснює точковий масаж, що допомагає покращити кровообіг. Вона також знімає біль, сприяє заспокоєнню та зменшує синдром хронічної втоми.

Аромотерапія = здоровий сон. В комплекті з подушкою йдуть трав`яні саше, такі як чебрець, ялівець та м`ята. Їх можна використовувати для ароматерапії та поліпшення якості сну.

Доставка

 Укрпошта

Самовивіз 

 Укрпошта

Кур'єром 

 

 

 

 Нова Пошта

Самовивіз

 Нова Пошта

Кур'єром 

Детальніше про умови доставки можна дізнатися тут.

Оплата
  • Оплата на пошті при отриманні.
  • Онлайн-оплата LiqPay.
  • Оплата частинами monobank
  • Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.

Детальніше щодо способів оплати можна прочитати тут.

690 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Розмір 40х40 см
Зовнішня тканина 100% бавовна
Наповнювач Гречана лузга
Колір Молочний
Декорування Однотонні моделі
Вага наповнювача 1000 г
Особливості Гіпоалергенна, Стьобана, Чохол на блискавці, Сумка для зберігання
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Поширити у соцмережах
Вгору