Укр
Каталог
Графік роботи:

Будні: 9:00–20:00

Сб-Нд: 9:00–20:00

Додайте товари до списку бажань
0

Подушка Aloe Vera 50х70 на замочку білого кольору IDEIA 8-12932*001

Артикул 8-12932*001
В наявності
Опис

ALOE VERA – напівм’яка подушка з регульованою висотою і цілющим ефектом. Унікальна пропозиція від українського виробника – фабрики домашнього текстилю «Текстиль-2000».

Подушки ALOE VERA має естетичний зовнішній вигляд і незабутні тактильні якості. Верх пошитий з мікрофібри ніжно-білого кольору. Це міцний, приємний на вигляд і на дотик матеріал. Він має антиалергенні та антибактеріальні властивості. Тканина верху просякнута екстрактом Алое Вера.

Подушка відрізняється стійким кольором. Згодом вона не вицвітає, не вигоряє, не линяє. В ролі наповнювача використовується силіконізоване кулькоподібне волокно. Такий вибір дозволяє прати виріб в машинці-автоматі. Цей матеріал забезпечує подушці м`якість і пружність. Він пропускає повітря – гарантуючи його природну циркуляцію. Не вбирає вологу, запахи та добре захищений від забруднення.

Чохол подушки ALOE VERA оснащений застібкою-блискавкою. Це дозволяє додавати або убавляти наповнювач. Дає можливість регулювати висоту і щільність подушки під потреби конкретної людини

Подушки ALOE VERA – оригінальна пропозиція, що об`єднує комфорт, естетику, оздоровлення. Просочена екстрактом тканина покращує обмінні процеси шкіри обличчя. Має протизапальний ефект. Покращує регенерацію. Забезпечує підживлення та омолодження. Здійснює загальний позитивний вплив на імунну систему сплячої людини.

Переваги:
Краса і здоров`я в одній моделі. Подушки ALOE VERA – зручні, надійні, красиві та корисні. Їх наявність гарантує комфортний нічний сон. Естетика обраних матеріалів і якість пошиття відмінно прикрасить спальну кімнату. Екстракт Алое Вера надасть м`яку терапевтичну дію. Подушка виконана з міцного, м`якого, приємного на вигляд і на дотик матеріалу. Наявність застібки-блискавки дозволяє налаштовувати її висоту і щільність. Дозволяє створити максимально комфортні умови сну – невіднятний елемент гарного настрою і відмінного самопочуття.

Доступна ціна покупки, простота обслуговування. Подушки ALOE VERA випускаються українським виробником. Вони виготовляються з якісних сучасних матеріалів, ефектних аналогів натуральної сировини. Володіють всіма перевагами виробів з натуральних тканин і наповнювачів, але без їхніх недоліків. Доступна ціна покупки один з очевидних плюсів. Другою позитивною якістю виступає можливість автоматичного прання і швидка сушка в природних умовах. Тканина верху не линяє і не мнеться при пранні. Наповнювач не збивається в грудку і не вбирає вологу і запахи.

Безпека. Якість і безпека для здоров`я подушок ALOE VERA підтверджені сертифікатом OEKO-TEX® STANDARD 100. Використовувані матеріали не здатні викликати алергічні реакції або стати місцем існування шкідливих мікроорганізмів – гіпоалергенні та антибактеріальні.

Доставка

 Укрпошта

Самовивіз 

 Укрпошта

Кур'єром 

 

 

 

 Нова Пошта

Самовивіз

 Нова Пошта

Кур'єром 

Детальніше про умови доставки можна дізнатися тут.

Оплата
  • Оплата на пошті при отриманні.
  • Онлайн-оплата LiqPay.
  • Оплата частинами monobank
  • Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.

Детальніше щодо способів оплати можна прочитати тут.

Розмір
485 грн
590 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Розмір 50х70 см
Зовнішня тканина Мікрофібра з просоченням Алое Вера
Щільність 550 г/м²
Наповнювач Антиалергійне 100% силіконізоване волокно (кульки)
Колір Білий
Декорування Однотонні моделі
Особливості Гіпоалергенна, Стьобана, Чохол на блискавці, Сумка для зберігання
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Поширити у соцмережах
Вгору