Укр
Каталог
Графік роботи:

Будні: 9:00–20:00

Сб-Нд: 9:00–20:00

Додайте товари до списку бажань
0

Подушка двокамерна 50х70 сіро-біла IDEIA 8-31757*003

Артикул 8-31757*003
В наявності
Опис

Подушка Double Chamber розроблена українською текстильною фабрикою. Характеризується унікальним поєднанням властивостей:

  • естетики;
  • комфорту;
  • економічності;
  • практичності;
  • безпеки.

Її особливості припадуть до смаку най вимогливому клієнтові.

Естетика
Подушка Double Chamber відрізняється вишуканим зовнішнім виглядом. Вона виконана з матеріалів, які ефектно замінюють натуральні аналоги. Вона прикрасить ліжко в спальній кімнаті, виконаної в різних стилях. Чохол подушки приємного молочного кольору. Її краї оброблені коричневою окантовкою. Що підкреслює вишуканість і стильність виробу.

Комфорт
Подушка Double Chamber має двокамерну конструкцію. Що дозволяє створити комфортні умови сну для людей з різними уподобаннями та потребами. Подушка оснащена двома секціями, кожна з яких містить наповнювач з різними властивостями.

З одного боку знаходиться сучасний ніжний поліефірний матеріал –  який має всі плюси натурального лебединого пуху.
З іншого – силіконізованний матеріал середньої щільності.
Двостороння конструкція дозволяє індивідуально вибирати м’якіший або жорсткіший бік подушки. Залежно від побажання, настрою, безлічі інших чинників.
Додаткові можливості пропонує застібка-блискавка. Вона дозволяє регулювати висоту подушки. Дає можливість додавати або прибирати наповнювач з секції з більш жорстким матеріалом.

Економічність
Подушка Double Chamber виготовлена ​​з мікрофібри та поліефірного силіконізованного наповнювача. Ці матеріали чудово замінюють натуральні аналоги. Чохол, пошитий з мікрофібри, на вигляд і дотик не відрізняється від натуральної тканини. Головним плюсом такого рішення є значно менша собівартість виробу. Що дозволяє насолоджуватися якісною продукцією за прийнятну ціну.

Практичність
Всі матеріали розраховані на прання у пральній машині. Це значно спрощує догляд за подушкою. Чохол з мікрофібри добре захищений від багатьох видів забруднення. Силіконізований наповнювач не вбирає вологу, бруд, піт, запахи. Подушка легко очищається при пранні та швидко сохне в природних умовах.

Безпека
І тканина верху і наповнювач мають антиалергенні та антибактеріальні властивості. Подушка Double Chamber безпечна для здоров`я людини. Що підтверджено сертифікатом європейського рівня – OEKO-TEX® STANDARD 100.

Переваги:
Вишуканий дизайн. Якісні матеріали й вишуканий дизайн дозволили фабриці «Текстиль-2000» випустити не просто комфортний, але і красивий виріб. Подушка Double Chamber здатна прикрасити спальну кімнату самого вимогливого покупця.

Доступна ціна. Подушка Double Chamber виконана з якісних і недорогих аналогів натуральних матеріалів. Що дозволяє клієнтам магазину IDEIA не вибирати між ціною і якістю, а насолоджуватися і тим, і іншим.

Простота обслуговування. Подушка Double Chamber розрахована на прання в машинці-автоматі та сушку в природних умовах. Чохол виробу не мнеться, не линяє, відрізняється високою міцністю і м`якістю одночасно. Наповнювач не вбирає вологу, не збивається в грудку та не втрачає пружності.

Доставка

 Укрпошта

Самовивіз 

 Укрпошта

Кур'єром 

 

 

 

 Нова Пошта

Самовивіз

 Нова Пошта

Кур'єром 

Детальніше про умови доставки можна дізнатися тут.

Оплата
  • Оплата на пошті при отриманні.
  • Онлайн-оплата LiqPay.
  • Оплата частинами monobank
  • Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.

Детальніше щодо способів оплати можна прочитати тут.

Розмір
375 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Розмір 50х70 см
Зовнішня тканина Мікрофібра
Наповнювач Антиалергійне силіконізоване волокно: 1 камера (мікроволокно), 2 камера (у вигляді кульок)
Колір Двоколірний
Декорування Однотонні моделі
Вага наповнювача 550 г
Особливості Гіпоалергенна, Стьобана
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Поширити у соцмережах
Вгору